We vonden dat het officieel tijd werd om het verhaal achter Rosea Rose te delen en jou een kijkje te geven in wie we zijn, waar we mee bezig zijn geweest en wat we van plan zijn. We zijn er zeker van dat je up-to-date bent via onze socials, maar als je geïnteresseerd bent in hoe we zijn begonnen en wat we in de tussentijd doen, lees dan vooral verder!

Waarom zijn wij opgericht?
Je zult vast wel weten dat Rosea Rose een mega snel groeiend internationaal fashion merk is, maar wist je ook dat de hoofdreden dat het bedrijf bestaat, is omdat de oprichtster, Shawin, elke vrouw die spark wilt geven om van jezelf te houden door middel van betaalbaar en luxe ondergoed. We bestaan dan ook echt om hoge kwaliteitsproducten van ethisch verantwoorde fabrikanten aan te bieden zodat jij met trots in de spiegel kan kijken en je zelfverzekerd voelt.

Wat maakt ons uniek?
Rosea Rose is een van de weinige Nederlandse merken die haar eigen producten ontwerpt en fabriceert. Dit resulteert in een combinatie van uitzonderlijk kwaliteit (welke we zorgvuldig controleren) met unieke trend-zettende fashiondesigns. Zoals onze klanten zeggen: “je krijgt meer dan waar je voor betaalt”.

Wat is de toekomst van Rosea Rose?
Als je bij Rosea Rose shopt, dan hoeven we je er niet aan te herinneren hoe erg onze planeet lijdt. Hier bij Rosea Rose, nemen we elke dag stappen om ons merk zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. We zijn nog lang niet klaar met onze weg naar een zo groen mogelijk bedrijf, maar we kunnen je garanderen dat je samen met ons een verschil maakt voor iedereen’s toekomst hier op aarde. Samen met jou is onze Rose Familie compleet, zien we jou snel stralen in Rosea Rose?

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, door Rosea Rose, voel je je wauw!

KVK: 77959264
BTW-Id nummer: NL003264783B72